В качеството си на отговорна компания, ние от онлайн магазин   prejdabg.com   направихме необходимите промени в Политиката за поверителност в онлайн магазин   prejdabg.com и взехме необходимите мерки за повишаване сигурността на събирането, съхранението и обработването на данни, съобразно регламента No: 679/ 2016 за защита на лични данни на територията на ЕС (GDPR) от 27 април 2016 година.

Идентифициране на дружеството/ организацията

Какви категории лични данни се събират

При желание за поръчка от електронния магазин, ползвателите сключват онлайн договор за покупко-продажба, в който фигурират основни данни на поръчителя – име на получателя, адрес на доставка (личен адрес или офис на куриера), телефонен номер за връзка, имейл адрес. Това действие е изцяло по волята на потребителя.
Ако клиентът желае да му бъде издадена фактура – на него или на фирма, тогава са нужни допълнителни данни, както следват:

С какви цели се събират тези лични данни

Категории получатели на ЛД извън дружеството, както и дали ще се предават данни в трети страни извън ЕС

Онлайн магазин prejdabg.com   спазва строго мерките за сигурност на лични данни на своите клиенти! Нашите партньори (SpeedyRapidoEcont, ) гарантират спазване на конфиденциалност относно личните данни на нашите клиенти и да не ги предоставят на трети страни. 
Работата на онлайн магазин prejdabg.com   е базирана и се извършва основно на територията на Р. България. В единични случаи организираме доставка и до друга съседна страна, но фирмата отново ползва куриерска фирма Speedy (DPD за чужбина), които отговарят строго на промените според новия регламент.

Съществуването на конкретни права на субектите на данните (право на достъп, коригиране или изтриване на лични данни, ограничаване на обработването, възражение срещу обработването, преносимост на данните) и реда за упражняването им

Всеки наш клиент може по всяко време да достъпи, изтрие, коригира данните, които е предоставил на онлайн магазин prejdabg.com   . Този акт е достъпен в личния профил на всеки потребител и за него е получил известие на имейла си веднага, след своеволното регистриране / предоставяне на личните си данни.

Право на субектите на данни да подадат жалба до КЗЛД

Ако попаднете на нередност от наша страна и неизпълнение на посочения регламент относно личните Ви данни, може да подадете сигнал до Комисията за защита на личните данни.
Адрес: гр. София, ул. "Иван Евстатиев Гешов" № 15, 
тел.: (02) 940 20 46 факс: (02) 940 36 40 
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg 
Уеб сайт: 
www.cpdp.bg

Дали предоставянето на лични данни е задължително по закон или договорно изискване, както и евентуалните последствия, ако тези данни не бъдат предоставени

Предоставянето на Вашите име, точен адрес на доставка и телефонен номер е задължително до приключване на покупко-продажбата. Това е необходимо, за да бъде изпълнено Вашето желание за доставка точно и навреме и за да можем да се свържем с Вас при възникнала невъзможност за доставката.
Ако не сте регистриран потребител, Вашите данни няма да бъдат запазени в нашата система след приключване на покупко-продажбата.
Ако сте регистриран потребител и доброволно сте предоставили Вашите най-основни лични данни (име, телефон, адрес, имейл), то Вие винаги можете да ги изтриете* от Вашия профил и ние моментално ще ги „забравим“.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА-В 14 дневен срок имате възможност да върнете закупените артикули. Те трябва да са в оригиналния им търговски вид и да не са били използвани. Свържете се с нас по имейл sazo2004ood   или по телефон 0887762188,0888418287, за да уточним най-удобния за вас вариант на връщане. Разходите по куриерската услуга са за сметка на клиента.


ВАЖНО-В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИНДИВИДУАЛНИТЕ НАСТРОЙКИ НА ВСЕКИ МОНИТОР Е ВЪЗМОЖНО РАЗМИНАВАНЕ В  ЦВЕТОВИТЕ НЮАНСИ НА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ПРОДУКТ ОТ РЕАЛНИЯТ МУ ЦВЯТ.
Общи условия